Lapsi- ja warkkityö

Lapsi- ja varhaisnuorisotyön toiminnan ydin on esitellä lapsille ja varhaisnuorille Rakastava Jumala; Isä, Poika ja Pyhä Henki, ja johdattaa heidät henkilökohtaiseen suhteeseen Hänen kanssaan. Tavoite on kulkea perheiden rinnalla aidoissa suhteissa, sekä yhdessä heidän kanssaan varustaa ja vahvistaa tulevan sukupolven hengellistä kasvua.

 

Warkki-ilta

Warkki-illat on suunnattu 10-14v. varhaisnuorille. Illoissa tarjolla erilaisia aktiviteetteja; kilpailuja, pelejä ja leikkejä.

Varhaisnuorisotyön toiminnassa korostuu vahvasti raamatunopetus sekä rinnalla-kulkeminen, millä tuetaan varhaisnuorten omaa hengellistä kasvua.

POIKKEUKSELLISESTI torstain 9. helmikuuta ilta on sairastapauksen johdosta peruttu.

 

Lasten Sunnuntai

Lasten Sunnuntai on pyhäkoulutoimintaa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Raamatun kertomusten myötä opimme rakastavasta Taivaan Isästä ja touhuamme yhdessä kaikkea mukavaa. Lasten Sunnuntai on suunnattu 3-10 -vuotiaille lapsille. Kolmevuotiaat tulevat ryhmään vielä jonkun oman tutun ja turvallisen aikuisen kanssa.

Kun kokoontumiset ovat Wanhalla Walimolla, niin siellä Pikku Walimon leikkitila tarjoaa turvallisen mahdollisuuden 0-3-vuotiaiden lasten vanhemmille osallistua jumalanpalvelukseen.

Lahden versot -partio

Partion viikkotoiminta tapahtuu Pääskynpesän kodalla maanataisin kello 19.

 

Vuoden 2023 toimintasuunnitelman löydät TÄÄLTÄ!

 

Yhteystiedot:

[email protected]

Sari Talonen lpkj 0407488012

Perhekirkko

 

Perhekirkko on koko seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus, jossa lapset ja lapsiperheet ovat keskiössä. Opetus ja musiikki on suunniteltu siten että kaikenikäiset lapset voivat osallistua siihen.

Perhekirkkoja järjestetään kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella.

 

Leiritoiminta

Järjestämme alakouluikäisille lapsille ja varhaisnuorille perinteisesti kerran vuodessa mittavan leirikokonaisuuden. Leiri rakennetaan suurimmaksi osaksi vapaaehtois- ja talkoovoimin ja se on runsas panostus lasten ja varhaisnuorten hengelliseen elämään.