Olen uusi täällä

Tervetuloa!

Kiva nähdä juuri sinut täällä. Tutustu rauhassa.

Parhaiten tutustut meihin, kun tulet jumalanpalvelukseen tai johonkin muuhun tapahtumaamme.

Kun tarvitset henkilökohtaista yhteydenottoa, löydät täältä yhteystiedot.

Osallistu

Seurakunta ei ole rakennus – seurakunta rakentuu Meistä! Siksi uskomme, että jokaisella meistä on oma paikkamme tässä tarinassa.

Olitpa sitten intohimoinen valokuvaaja tai omaat silmää kauneudelle – rakastitpa lapsia tai numeroita – jokaiselle löytyy varmasti oma paikkansa. Mikään taito tai tehtävä ei ole liian pieni etteikö sillä voisi olla suuri vaikutus.

Yhdessä tekemisessä on voimaa – tule mukaan rakentamaan Lahtea muuttavaa seurakuntaa. Alta löydät erilaisia vaihtoehtoja. Ilmaise rohkeasti halukkuutesi niin otamme yhteyttä noin viikon sisään.

Antamalla lahjasi Jumalan käyttöön paikallisseurakunnan kautta saat olla mukana muuttamassa tätä kaupunkia.

Tiedottaminen

Tiedotamme toiminnastamme Facebookin, Instagramin ja nettisivujemme kautta. Ajankohtaista -välilehdeltä löydät viimeisimmät jutut. Yhteisörekisterin kautta lähetämme sähköpostia, joka on yksi tiedotuskanavistamme. Youtube-kanavalta haulla Lahden vapaaseurakunta, löytyvät videoidut saarnat, joiden ääniversio löytyy Soundcloudista.

Rukouspyynnöt

Kun sinulla on rukoustuen tarve, voit lähettää [email protected].fi osoitteeseen rukouspyyntösi. Nämä annetaan rukousryhmälle, joka rukoilee puolestasi. Rukousryhmä käsittelee pyynnöt luottamuksellisina.

Miten pääsen mukaan?

Meillä on Yhteisörekisteri, jotta tavoittaisimme jokaisen parhaalla mahdollisella tavalla. Liity mukaan, tee se nyt tämän linkin kautta tai oheista QR-koodia käyttämällä.

Rekisteri on GDPR turvallinen. Rekisterissä oleville lähetetään tiedotteitamme. Sen kautta sinun on mahdollista kertoa kiinnostuksesi kohteista, palvelumuodoista, joita toivot seurakunnassamme olevan. Voit myös kertoa osaamisestasi, jonka haluat tuoda tullessasi seurakuntaamme.